Squid & Octopus & Plum Premium

Boiliesurile Myon Baits Premium sunt realizate din ingrediente atent selectionate, de cea mai buna calitate de la firma Sticky Baits si ® Haith’s.

Fisa tehnica

Ambalaj
1 kg
0 Produse

Referinte specifice

45,00 RON
Fara TVA
Diametru
Tip
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Boiliesurile Myon Baits Premium sunt realizate din ingrediente atent selectionate, de cea mai buna calitate de la firma Sticky Baits si ® Haith’s. Contin un nivel optim de proteine, carbohidrati, proteine lactice, aminoacizi, crustacee, seminte, o cantitate semnificativa de Robin Red ® Haith’s si faina de peste LT94 pentru a creea o nada irezistibila care poate fi folosita in orice sezon. In compozitia acestui boilies s-au mai introdus, deasemenea, extracte naturale si potentiatori de gust pentru a crea un gust unic care v-a stimula pestii sa se hraneasca in continuu.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale boiliesurilor este viteza cu care acesta poate fi digerat. Nu numai ca conține și unii dintre cei mai eficienti atractori cunoscuti pentru pește, dar de asemenea, stimuleaza sistemul digestiv al peștelui cand acesta mănâncă. Are in compozitie si alte elemente esențiale ȋn nutriția crapului, fapt care conduce la acceptarea acestora de către peşte şi crearea unei mici dependențe.

Ambalaj: 1 kg

 

Fisa tehnica

Ambalaj
1 kg
0 Produse

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar