Plasma Sange - White Blood Plasma
  • Plasma Sange - White Blood Plasma

Plasma Sange - White Blood Plasma

Plasma de sange este un concentrat al fainei de sange care a fost supus unui proces de eliminare al globulelor rosii. 

Fisa tehnica

Valoare proteica
78 %
Ambalaj
1 kg

Referinte specifice

50,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Plasma de sange este un concentrat al fainei de sange care a fost supus unui proces de eliminare al globulelor rosii. Reprezinta un ingredient des folosit de catre pescarii care doresc sa utilizeze in compozitia mixurilor un agent de legatura de succes, lipsit de miros, culoare sau gust. Rolul de bun liant al acesteia se evidentiaza in general in mixurile cu un continut ridicat al fainurilor de peste si al uleiurilor. Bogata in imunoglobuline si glicoproteine plasmatice, aceasta actioneaza ca un inhibitor natural al organismelor patogene.

Plasma de sange oferita de catre Sticky Baits este de o calitate superioara, nivelul proteic depasind 78%, un grad de digestibilitate de 96% si un continut bogat in aminoacizi. Are bune proprietati de gelifiere. Este recomandata inclusiv in mixurile Pop-Up si in constructia retetelor boiliesurilor critic-echilibrate ce au in compozitie pluta, situatie in care se poate utiliza intr-un raport de pana la 100gr/kg mix.

In cazul mixurilor destinate boiliesurilor de fund, va recomandam sa utilizati plasma de sange Sticky Baits intr-un raport de 30-60gr/kg mix.

Fisa tehnica

Valoare proteica
78 %
Ambalaj
1 kg

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar