Extract Pudra Belachan - Belachan Powder Extract
  • Extract Pudra Belachan - Belachan Powder Extract

Extract Pudra Belachan - Belachan Powder Extract

Pudra de Belachan de la Sticky Baits este un extract pur natural de o calitate ireprosabila.

Fisa tehnica

Valoare proteica
63 %
Ambalaj
0.5 kg

Referinte specifice

43,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Pudra de Belachan de la Sticky Baits este un extract pur natural de o calitate ireprosabila. Caracteristica principala este nivelul proteic al acesteia care ajunge pana la 63-65%. Fabricata din crevete fermentat, pudra de Belachan comercializata de catre Sticky Baits , spre deosebire de alte variante ale acestui ingredient , are o culoare maro cu usoara tenta rosiatica datorata concentratiei mare de crevete utilizata in procesul de fabricatie, (crevetele dupa recoltare are culoarea rosie). Provine din partea de Sud-Est a Asiei, zona renumita in ceea ce priveste traditia utilizarii acestui ingredient, confirmarea calitatii fiind data de catre gustul autentic inconfundabil. El se creaza urmare a procesului de fermentare enzimatica timp de mai multe luni a crevetelui, pentru a permite eliberarea peptidelor cu catena scurta, a nucleotidelor si a aminoacizilor liberi.

In pescuit, pudra de Belachan este un ingredient foarte apreciat si des folosit atat in retetele de boiliesuri cat si in compozitia diverselor pasturi si stick-mixuri. Succesul ei se datoreaza rolului pronuntat de atractie pe care aceasta il joaca in compozitia nadelor si nu in ultimul rand utilizarii facile prin comparatie cu varianta block, mai putin concentrata . Are un grad de solubilitate de 90% si un miros puternic.

Fiind foarte concentrata , este suficienta utilizarea pudrei de Belachan Sticky Baits intr-un raport de 50 gr/kg de mix.

Fisa tehnica

Valoare proteica
63 %
Ambalaj
0.5 kg

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar