Betaina HCL
  • Betaina HCL

Betaina HCL

Betaina HCL. Rezultatele obtinute de catre pescarii de crap de-a lungul timpului utilizand Betaina HCL au facut din aceasta unul dintre cei mai eficienti atractanti care exista in domeniul nadelor pentru crap in acest moment.

Fisa tehnica

Ambalaj
0.1 kg

Referinte specifice

9,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Betaina HCL. Rezultatele obtinute de catre pescarii de crap de-a lungul timpului utilizand Betaina HCL au facut din aceasta unul dintre cei mai eficienti atractanti care exista in domeniul nadelor pentru crap in acest moment. Betaina este o substanta naturala prezenta in toate organismele vii, dar in mod special este intalnita la nevertebrate si in unele plante, cu precadere in sfecla. Sticky Baits comercializeaza varianta clasica cu puritate de 98%, dar de o inalta calitate, caracterizata in primul rand printr-o termostabilitate foarte ridicata in perioada desfasurarii procesului de fierbere al boiliesurilor.

Betaina HC are multe roluri in corpul pestelui, dar in mod special acela de a descompune proteinele și grăsimile în stomac. De fapt, acesta este un constituent esențial pentru digestie, în special pentru asimilarea de vitamina B12, fier si calciu in corp. Asupra organismului pestelui, Betaina HCL prezinta efecte lipotrope si antioxidante. In ficat, ea intensifica productia de lecitina si contribuie la eliminarea toxinelor. Toate acestea nu fac altceva decat sa determine crapii sa-i caute prezenta in hrana de zi cu zi.

Recomandarea Sticky Baits este de a fi utilizata in componenta mixurilor intr-un procent de 2-3gr/500gr Mix, sau introdusa in partea lichida intr-un dozaj de 1 lingurinta mica/100ml.

Fisa tehnica

Ambalaj
0.1 kg

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar