Faina de soia - Full Fat Roasted Soya
  • Faina de soia - Full Fat Roasted Soya

Faina de soia - Full Fat Roasted Soya

Full Fat Soia Roasted este practic cea mai calitativa faina de soia prezenta pe piata nadelor de crap la momentul actual. Este produsa prin procesarea semintelor de soia cu cel mai inalt nivel de proteine prin procedee specifice astfel incat produsul final sa mentina intregul echilibru nutritiv natural. 

Fisa tehnica

Valoare proteica
40 %
Grasimi
22 %
Ambalaj
1 kg

Referinte specifice

13,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
In stoc

Full Fat Soia Roasted este practic cea mai calitativa faina de soia prezenta pe piata nadelor de crap la momentul actual. Este produsa prin procesarea semintelor de soia cu cel mai inalt nivel de proteine prin procedee specifice astfel incat produsul final sa mentina intregul echilibru nutritiv natural. Proteinele,grasimile,lecitina,mineralele si vitaminele lipo-solubile sunt ramase la un nivel intact in acest superb produs !

Fiind procesata de 2 ori,factorii anti- nutritivi sunt indepartati prin procesele termice specifice,astfel incat valoarea biologica a proteinelor continute creste exponential. Este un produs extrem de valoros pentru calitatile nutritive si biologice foarte mari cat si datorita proprietatilor functionale pe care le asigura mixului,implicit boiliesului:

-are un rol de emulsifiant puternic.

-absoarbe lichidele foarte usor si asigura o buna functionare a osmozei (procesul de difuziune a lichidelor nutritive si a proteinelor solubile in cotact cu apa).

-are un rol puternic de anti-oxidant al grasimilor datorita continutului mare de Tocopherol (Vitamna E).

-este un excelent agent de legatura.

-asigura a mare usurinta in rulare datorita consistentei sale foarte fine.

-confera mixului o aroma fina de malt.

-retine umiditatea in boilies.

-ofera o cantitate rezonabila de proteine,grasimi,vitamine,minerale si carbohidrati (energie).

De obicei se foloseste impreuna cu Yellow Fine Semolina in proportii egale,pentru a asigura o calitate de rulare foarte buna mixului.

Fisa tehnica

Valoare proteica
40 %
Grasimi
22 %
Ambalaj
1 kg

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar