Faina de peste Predigerata CPSP 90
  • Faina de peste Predigerata CPSP 90

Faina de peste Predigerata CPSP 90

Faina de peste predigerata -  Predigested Fish Meal CPSP90 - este un produs de top care nu trebuie sa lipseasca din nici-un mix fishmeal de calitate, datorita proprietatilor de atractie si nutritie extraordinare. 

Solubilitate : 80%

Fisa tehnica

Valoare proteica
86 %
Grasimi
11 %
Ambalaj
1 kg

Referinte specifice

32,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Ultimele produse in stoc

Faina de peste predigerata -  Predigested Fish Meal CPSP90 - este un produs de top care nu trebuie sa lipseasca din nici-un mix fishmeal de calitate, datorita proprietatilor de atractie si nutritie extraordinare. Produsa din pesti intregi prin-un proces laborios de hidroliza enzimatica si pasteurizare, aceasta faina de peste are un nivel ridicat de proteine (86%), o solubilitate in apa de peste 80 % , un continut de grasimi redus cuprins intre 8-11 si o digerabilitate a proteinelor de peste 97%! Toate aceste calitati fac din faina de peste predigerata CPSP 90 un ingredient polivalent,pur si simplu de nelipsit din orice reteta de boilies decenta sau in compunerea mixurilor de groundbait.

Formeaza un combo devastator folosita impeuna cu faina de peste LT 94 ! Dozaj recomandat : 5 - 15 % (in functie si de alte componente solubile introduse in mix).

Faina de peste predigerata CPSP90 - Detalii tehnice :

Proteine : 86%

Grasimi : 11%

Solubilitate : 80%

Digerabilite : 97%

Cantitate: 1kg

Fisa tehnica

Valoare proteica
86 %
Grasimi
11 %
Ambalaj
1 kg

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar