NORSE LT 94 Fishmeal - ORIGINAL
  • NORSE LT 94 Fishmeal - ORIGINAL

NORSE LT 94 Fishmeal - ORIGINAL

Faina de peste speciala, de calitate Premium.

Este produsa din pesti proaspeti, ce fac parte din soiuri alese cu grija si prelucrata la temperaturi joase (Low Temperature) tocmai pentru a pastra cat mai multe calitati nutritive, aminoacizi si proteine solubile la un nivel cat mai ridicat (acest produs are o solubilitate a proteinelor situat intre 18 si 32 %). e.

Fisa tehnica

Valoare proteica
71 %
Grasimi
13 %
Ambalaj
1 kg

Referinte specifice

19,50 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Faina de peste speciala, de calitate Premium.

Este produsa din pesti proaspeti, ce fac parte din soiuri alese cu grija si prelucrata la temperaturi joase (Low Temperature) tocmai pentru a pastra cat mai multe calitati nutritive, aminoacizi si proteine solubile la un nivel cat mai ridicat (acest produs are o solubilitate a proteinelor situat intre 18 si 32 %). Acest fapt conduce la o digerabilitate crescuta fata de alte produse similare, (peste 94%) si asigura o valoare proteica de peste 71 %. Are un continut de aminoacizi intr-un raport optim iar doza ridicata de minerale vine sa completeze din punct de vedere nutritiv acest ingredient superb. Este un produs unic in piata fainurilor de peste tip LT.

Norse LT 94 Fishmeal este destinata celor pretentiosi, care de obicei produc nada destinata competitiilor, fiind cea mai buna alegere in productia de boiliesuri de calitate Pemium. Multe companii de nada celebre din intreaga lume considera acest ingredient ca fiind indispensabil, folosindu-l cu cea mai mare incredere.

Fisa tehnica

Valoare proteica
71 %
Grasimi
13 %
Ambalaj
1 kg

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar