Black Pepper Essential Oil
  • Black Pepper Essential Oil

Black Pepper Essential Oil

Ulei esential de piper negru. Foarte cunoscut si totodata des utilizat de catre pescari, acest atractant de exceptie face parte din multe retete de boilies. De-a lungul anilor a devenit de notorietate faptul ca o tenta usoara de condiment a boiliesului face ca acesta sa fie preferat de catre crapii mari. 

Fisa tehnica

Ambalaj
50 ml

Referinte specifice

90,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Ulei esential de piper negru. Foarte cunoscut si totodata des utilizat de catre pescari, acest atractant de exceptie face parte din multe retete de boilies. De-a lungul anilor a devenit de notorietate faptul ca o tenta usoara de condiment a boiliesului face ca acesta sa fie preferat de catre crapii mari. Uleiul esenţial de piper negru este extras din fructele crude ale plantei,( în timp ce piperul pentru scopuri alimentare se prepară din acelaşi fruct, dar boabele sunt culese la maturitate iar stratul exterior este îndepărtat înainte de uscare). Metoda de obţinere a Uleiului esential de piper negru consta in distilarea la aburi a boabelor crude, încă roşii ale plantei. Planta de piper creşte în păduri şi se caţără pe copaci asemenea viţei de vie, crescând chiar până la 15-20 metri înălţime avand o durată de viaţă de aproximativ douăzeci de ani.

Cu toate ca mirosul puternic de piper ar trebui sa il determine sa fie inconfundabil, problema intalnita deseori de catre cei ce il utilizeaza o reprezinta falsurile, indeosebi in cazurile cand acestia au de a face cu variante diluate sau chiar sintetice. Forma originala, pur naturala, pe care Sticky Baits v-o propune, provine din Indiile de Vest si este comercializata in varianta High Concentration, mirosul puternic punandu-si amprenta pregnant in constructia aromei finale a boiliesului sau pop-up-ului dumneavoastra.

Dozaj recomandat: 10-20 picaturi/kg mix

Ambalaj: 50 ml

Fisa tehnica

Ambalaj
50 ml

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar