CSL - Natural Corn Steep Liquer
  • CSL - Natural Corn Steep Liquer
  • CSL - Natural Corn Steep Liquer

CSL - Natural Corn Steep Liquer

Natural CSL. Varianta propusa de catre britanicii de la Sticky Baits este una cu totul speciala si de o calitatea de exceptie. De ce speciala? Pentru ca veti constata ca acest CSL are o vascozitate ridicata si o culoare orange care exprima puritatea acestui produs, spre deosebire de cea maronie cu care ati fost obisnuiti pana acum. 

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

8,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Natural CSL. Varianta propusa de catre britanicii de la Sticky Baits este una cu totul speciala si de o calitatea de exceptie. De ce speciala? Pentru ca veti constata ca acest CSL are o vascozitate ridicata si o culoare orange care exprima puritatea acestui produs, spre deosebire de cea maronie cu care ati fost obisnuiti pana acum. Caracteristica de baza este reprezentata de catre lipsa totala ai oricaror conservanti, acizi sau stabilizatori care sa stopeze fermentarea. Este extrem de atractiv, cu o aroma distincta ce combina mirosul porumbului proaspat cu cel al berii, insotita de gustul dulce-amarui al drojdiei. Obtinut in urma a procesului de expunere la abur sub presiune ridicata a porumbului, Natural CSL, este utilizat intr-o paleta diversificata de formule ale nadelor: in partea lichida a retetelor de boiliesuri, in dipuri, umectarea peletelor sau a groundbait-urilor, etc. Nu topeste materialele PVA.

Natural CSL Sticky Baits are un conținut semnificativ de proteina digerabila și totodata o fracțiune importanta de zahar natural. Este un lichid activ și este intenționat conceput pentru a incuraja produsele non-conservate , eliberand propriile elemente nutritive in procesul de atractie al crapilor.

Pentru depozitarea in condiții de siguranța pe termen lung, va recomandam sa pastrati acest produs in locuri umbroase si racoroase. Retineti! Activitatea microbiana a Natural CSL Sticky Baits este una dintre caracteristicile sale cheie, reprezentand un ingredient de baza de inalta calitate.

Caracteristici tehnice:

Proteina cruda > 35%

Substanta uscata > 50%

Umiditate <45%

PH 3,5-4,5

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar