Extract lichid L030 - Tuna Extract Liquid
  • Extract lichid L030 - Tuna Extract Liquid

Extract lichid L030 - Tuna Extract Liquid

Lichid nutritiv cu o notorietate absoluta in domeniul nadelor de crap ! Obtinut prin hidroliza enzimatica, acest lichid vascos, inchis la culoare, ofera calitati nutritionale de exceptie si o solubilitate foarte ridicata. 

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

50,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Lichid nutritiv cu o notorietate absoluta in domeniul nadelor de crap ! Obtinut prin hidroliza enzimatica, acest lichid vascos, inchis la culoare, ofera calitati nutritionale de exceptie si o solubilitate foarte ridicata. Foarte usor digerabil de catre crap si cu un continut ridicat de proteine (52%) , continut redus de grasimi (0,5 %) , cu un gust usor sarat si puternic de peste, L030 Tuna este un aditiv care poate fi folosit indiferent de temperatura apei si nu are o limita maxima de dozaj fiind un extract natural pre-digerat. Este de nelipsit in orice reteta de boilies Premium, puterea sa de atractie fiind recunoscuta si apreciata de pescarii de crap din intreaga lume.

Este un lichid UNIC prin caracteristicile sale, cu un profil de aminoacizi complex, un excelent stimulator de apetit si o sursa valoroasa de energie.

Dozaj recomandat: 30-100 ml/kg.

Detalii tehnice :

Proteine : 52%

Grasimi : 0,5%

Sare : 12%

Carbodhidrati : 3,2 %

Cantitate: 500ml

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar