Minamino Sticky Baits
  • Minamino Sticky Baits

Minamino Sticky Baits

Minamino, comercializat de catre Sticky Baits in varianta originala fabricata de catre Ayrton Saunders-Liverpool, este poate cel mai cautat lichid nutritiv, (dupa L Zero 30), datorita proprietatilor sale extraordinare. Este un produs de mare traditie si cu eficacitate recunoscuta in nadele pentru crap. 

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

114,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Minamino, comercializat de catre Sticky Baits in varianta originala fabricata de catre Ayrton Saunders-Liverpool, este poate cel mai cautat lichid nutritiv, (dupa L Zero 30), datorita proprietatilor sale extraordinare. Este un produs de mare traditie si cu eficacitate recunoscuta in nadele pentru crap. Folosit inca de la inceputul anilor 70 si conceput la baza ca un supliment nutritiv, acesta conține extracte naturale de origine animală, vitaminele B1, B2, B6, la care se adauga o serie de minerale, fiind totodata bogat ȋn aminoacizi „liberi”.

Aminoacizii sunt blocurile de bază ale proteinelor și ale enzimelor si sunt esentiali pentru buna functionare a organismului pestelui. Aminoacizii nu pot fi generati in interiorul corpului, asa ca „alimentarea” acestora trebuie facuta de catre crap din hrana, de unde rezulta astfel preocuparea lui continua de a identifica sursele care ii pot asigura acest necesar.

Minamino este nelipsit din majoritatea partilor lichide ale retetelor de boilies fiind compatibil cu orice tip de mix. Minamino imbogateste chiar si cele mai simple boiliesuri cu un aport de nutrienti, intr-o forma solubila, usor de asimilat. Minamino este frecvent folosit ca dip nutritiv, singur sau combinat cu alte lichide nutritive, (L Zero 30, Aqua Amino, Lichid de Ficat).

Minamino contine zahar, ceea ce ii da o nota de atractie in plus. Ca urmare, in cazul in care il folositi ca element principal intr-un dip, nu mai e necesar sa adaugati indulcitor. Se face extrem de util in orice anotimp, inclusiv pe apa rece.

Dozaj recomandat 25-50ml/1kg mix.

Ambalaj: 500ml

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar