Pure Liquid Liver Extract
  • Pure Liquid Liver Extract

Pure Liquid Liver Extract

Extract natural de ficat. Este unul din ingredientele de baza ce fac parte din compozitia partii lichide in producerea boiliesurilor destinate crapilor mari. Sticky Baits va propune o varianta pur naturala, caracterizata de o vascozitate extrem de ridicata, un aspect cremos si un puternic miros de ficat. 

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

25,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Extract natural de ficat. Este unul din ingredientele de baza ce fac parte din compozitia partii lichide in producerea boiliesurilor destinate crapilor mari. Sticky Baits va propune o varianta pur naturala, caracterizata de o vascozitate extrem de ridicata, un aspect cremos si un puternic miros de ficat. Are utilizari diverse incepand de la rolul de component in retetele boiliesurilor tip HNV si terminand cu cel al umectarii pasturilor si peletelor cu scopul de crestere al atractiei prin cresterea continutului de aminoacizi liberi din nada.

Pure Liquid Liver Extract este un lichid obținut din ficatul vitelor si al porcinelor. Are un continut ridicat de vitamine, în special vitamina B12 si de asemene reprezinta o sursă bogată de fier și acid folic. Cu un rol deosebit în digestia intestinală a crapului, intervine în procesul digestiei grăsimilor, ajutând la descompunerea în acizi grași și glicerol. Fiind solubil 100%, ofera nadei un puternic stimulent de hranire, dispersia facila in apa generand un semnal pe care crapii mari il percep de la mare distanta. Poate fi utilizat indiferent de anotimp si nu topeste materialele PVA.

Dozaj recomandat: 20-30ml/kg mix

Ambalaj:  500ml 

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar