Pure Krill Liquid
  • Pure Krill Liquid

Pure Krill Liquid

Există doar câteva lichide in piata ce apartin acestui domeniu, care cu adevarat isi manifesta efectul nutritiv timp foarte indelungat. Unul din acestea este Pure Krill produs de Sticky Baits. Procesul de fabricatie al acestuia urmareste in primul rand pastrarea componentei pur naturale. 

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

25,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Există doar câteva lichide in piata ce apartin acestui domeniu, care cu adevarat isi manifesta efectul nutritiv timp foarte indelungat. Unul din acestea este Pure Krill produs de Sticky Baits. Procesul de fabricatie al acestuia urmareste in primul rand pastrarea componentei pur naturale. Dupa recoltare, Krill-ul este fin macinat si pregatit pentru faza de hidroliza( pre-digestie). Este momentul in care intervin enzimele pentru a fi transformat intr-un lichid hidrolizat. Acest tratament enzimatic face din Pure Krill un lichid cu grad proteic foarte ridicat, nutritiv, cu grad mare de solubilitate, transformandu-se intr-un factor de stimul excelent pentru simtul crapilor.

Se poate folosi ca parte lichida in fabricarea boilies-urilor, in hidratarea peletelor , in amestecul grundbait-urilor, cat si in umectarea materialelor PVA in toate anotimpurile anului.

Dozaj recomandat: 30-100 ml/kg.

Cantitate: 500ml

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar