Aqua Amino Hydrolysate
  • Aqua Amino Hydrolysate

Aqua Amino Hydrolysate

Lichid nutritiv Premium obtinut prin hidroliza enzimatica in timpul procesului tehnologic de fabricatie a fainurilor de peste. Cu un nivel de proteine de peste 30 % si un profil de aminoacizi complex, acest lichid nutritiv este revelatia ultimilor ani din industria nadelor de crap si unul din secretele succesului boiliesurilor Sticky Baits! 

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

24,00 RON
Fara TVA
Cantitate:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Lichid nutritiv Premium obtinut prin hidroliza enzimatica in timpul procesului tehnologic de fabricatie a fainurilor de peste. Cu un nivel de proteine de peste 30 % si un profil de aminoacizi complex, acest lichid nutritiv este revelatia ultimilor ani din industria nadelor de crap si unul din secretele succesului boiliesurilor Sticky Baits! Cu o textura semi-vascoasa de culoare maronie, o aroma si un gust puternic de peste si crustacee si o solubilitate care se apropie de 100%, aceasta "supa nutritiva" si-a castigat un loc binemeritat in elita lichidelor nutritive Premium alaturi de mai cunoscutele Krill Liquid Hydroslate si a celebrului L-030. Fiind un produs natural 100%, plin de proteine de peste hidrolizate, poate fi utilizat atat ca parte lichida a boiliesurilor dar si ca dip.

Dozaj recomandat: 50-100 ml / kg de mix.

Utilizat ca dip : turnati Aqua Amino peste boiliesuri intr-un strat subtire si lasati-le cateva ore sa absoarba lichidul . Este compatibil in combinatie cu orice alt lichid nutritiv, rezultatele vor fi spectaculoase la nivel de capturi !

Detalii tehnice :

Proteine : min. 30 %

Grasimi/Uleiuri : max. 10%

Solubilitate : min. 95%

Cantitate: 500ml

Fisa tehnica

Ambalaj
500 ml

Referinte specifice

  • bf
  • Retetar Boilies

    Retetar Boilies

  • Servicii rulare boilies

    Retetar