Livrarea produselor si costul transportului.

Expedierea produselor se face numai in zile lucratoare, de Luni pana Vineri. Produsele se vor livra cel tarziu a 2-a zi in cazul in care produsul este pe stoc. In cazul in care produsul nu este pe stoc o sa ne straduim sa efectuam livrarea in max 5-7 zile. Costul livrarii este influentat de greutatea produsului si este calculat automat la adaugarea produsului in cosul de cumparaturi. Toate produsele sunt atent ambalate in cutii de carton pentru siguranta produselor.

In Deva predarea se face personal, gratuit.

In tara:

1. Livrarea prin CARGUS curier in Romania:

Costul acestui tip de livrare incepe de la 19.02 lei (TVA inclus) pentru localitatile aflate in reteaua CARGUS curier.

Pentru lista completa a localitatilor pentru care nu se percep kilometrii suplimentari, click https://www.cargus.ro/wp-content/uploads/Lista-localitati-fara-km-suplimentari.pdf

COMENZILE PESTE 300 LEI BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT!!!

2. Livrarea prin DPD Curier International:

Din 2019 livram si in tari EU prin DPD Curier:

From 2019 we deliver to the following EU countries:

UNGARIA, AUSTRIA, GERMANIA, ITALIA, BULGARIA, SLOVACIA, BELGIA, CEHIA, FRANTA, OLANDA, MAREA BRITANIE, SPANIA, GRECIA, POLONIA, Croatia, Danemarca, Estonia, Luxembourg, Slovenia, Letonia, Lituania, Finlanda, Portugalia, Suedia Irlanda.

If you login to the website and start adding products to your basket it will calculate automatically the shipping costs based on the weight and home address.